20 16 98 12 mf-marketing@mail.dk

Træfældning og træbeskæring

Træfældning og træbeskæring er noget Midtjysk Have- og naturpleje har mange års erfaring med vi har mange forskellige kunder og beskæftiger os med fældning og beskæring af træer/ frugttræer i haver og parker,eller et enkelt stående træ der er blevet for stort, eller trænger til en beskæring

Vi vurdere først træet og opgaven,da ikke to fældnings opgaver er ens, vurderes hver enkelt opgave for sig
Derefter vælges den metode og udstyr der passer bedst til opgaven
Derfor er det vigtigt med professionelle fagfolk, når man skal have sit træ fældet.

En god beskæring kan være med til at give træerne og buskene nyt liv, en flot form eller mere lys og luft i haven der så tilgodeser andre planter og buske i haven. Derfor er det en god ide at give din have et løft på denne måde.

Efter udført arbejde og træfældning klarer vi også oprydning og bortkørsel af grenaffaldet til genbrugsstationen,hvis det ønskes kan vi også hugge det til brænde eller hugger det til flis,så det evt kan bruges i havens bede eller i kompostbunken.
Fordelen ved at komme flis i sine bede er for det første at det hæmmer væksten af ukrudt,der skal ligge at lag på mindst 12-15 cm før det effektivt holder ukrudtet nede,dernæst holder flisen på fugten så man undgår for hurtig udtørring af jorden om sommeren hvormed der slippes for så meget vanding i en tørke periode.

Barkflis er flot op mod stedsegrønne planter og ser mere levende ud i forhold til granitskærver som er blevet så populært i disse år.

Vi har erfaring med beskæring af æbletræ,beskæring af rododendron, beskæring af sommerfugle busk,
beskæring af hortensia kort sagt har vi en bred vifte af erfaring med beskæring af diverse træer og buske

Ring for uforpligtende tilbud på 20169812