20 16 98 12 mf-marketing@mail.dk

Stensætning og Stendiger bliver udført efter gamle håndværks traditioner.

Det vil sige i stedet for,som mange gør at stable stenene oven på hinanden, som mursten, bygger vi Stensætning og Stendiger op ligesom et puslespil, hvor de enkelte sten passer i form til hinanden, en slags puslespil for mænd 🙂
Ejer Morten Finderup er oplært af en af Danmarks dygtigste stensættere Kim Jensen fra Århus,der ligeså er oplært af de gamle Kirkedige byggere der kan kunsten at få sten til at passe sammen og dermed “låse” hinanden i stendiget så der ikke behøves cement i opbygningen.

stensætning ved hus
Vi leverer sten,sand og jord hvor bla stenene ofte bliver “håndplukket” i grusgrav eller fra de stendynger der ligger rundt omkring ved markerne

Det flotteste udtryk på sin Stensætning og Stendiger, kommer med store sten i bunden af stendiget (se billeder) og så blande halvstore og mindre sten opefter.

Vi kan dog sagtens lave diger med forskelligt udtryk,feks et lavt dige med mindre sten eller et dige hvor der overvejende er brugt store sten,kunden bestemmer selvfølgelig selv hvordan det skal se ud.

Vi udfører og reparerer også diger for kirker bla Adslev Kirke hvor vi har lavet et dige på 42 meter og løbende hjælper med at vedligeholde og reparerer deres diger.

Ring for uforpligtende tilbud på 20169812