20 16 98 12 mf-marketing@mail.dk

Rodfræsning og stubfræsning

Rodfræsning og Stubfræsning er en nem og forholdsvis billig måde at få fjernet stubbe og rødder. En stubfræser kan blandt andet fræse rødder fra bambustræer hække og buske, ned i 30 cm dybde. Stubfræseren efterlader en bunke smuld der kan spredes ud i bede og langs hække eller køres bort.

Stubfræsning er langt mere effektiv og skånsom end hvis der anvendes en grave maskine som ofte vil efterlade sig dybe spor i haven eller græsplænen.

Fordele med Rodfræsning og Stubfræsning er hurtigt og nemt, ingen tunge og larmende grave maskiner, efterlader ingen skader på plænen, fræseren kan komme ind næsten overalt, flisen kan bruges i bedene bagefter.

Efter udført arbejde og klarer vi også oprydning og bortkørsel af grenaffaldet til genbrugsstationen,eller hugger det til flis,så det evt kan bruges i havens bede eller i kompostbunken.
Fordelen ved at komme flis i sine bede er for det første at det hæmmer væksten af ukrudt,der skal ligge at lag på mindst 12-15 cm før det effektivt holder ukrudtet nede,dernæst holder flisen på fugten så man undgår for hurtig udtørring af jorden om sommeren hvormed der slippes for så meget vanding i en tørke periode.

Barkflis er flot op mod stedsegrønne planter )Rododendron,bredbladet Laurbær) og ser mere levende ud i forhold til granitskærver som er blevet så populært i disse år.

Ring for uforpligtende tilbud på 20169812