20 16 98 12 mf-marketing@mail.dk

Om mig

Morten Finderup

Morten Finderup

Født 1963, ejer af Midtjysk Have & Naturpleje, er uddannet smed/svejser samt naturplejer. Desuden oplært af en af Danmarks dygtigste stensættere Kim overgaard

Efter i flere år at have arbejdet som svejser fik jeg lyst til at spille musik (trommer) forlod metal branchen til fordel for metal musikken, 🙂 hvor det blev til 7 gode år med indspilning af plade og cd til følge.

Skulle dog ikke fortsætte den vej og i stedet for grundet savnet af frisk luft og natur, tog jeg en naturplejer udd og startede Midtjysk Have & Naturpleje i 1996, så det er blevet til 20 års
erfaring i branchen.

Bor i Silkeborg og har bygget eget stenhus fra 1860, som er totalrenoveret og
bygget efter bæredygtige principper (Masseovn, regnvandsanlæg, solvarme og muldtoilet, papiruld). Kan klart anbefale at leve mere bæredygtigt, da det bliver et mere sanseligt og enkelt liv.

Jeg har altid lagt stor vægt på det æstetiske udtryk af det udførte arbejde.som skrevet andet sted på hjemmesiden er opbygning af et dige ikke bare at stable sten oven på hinanden,næ nej de skal helst passe som pusle brikker og formen på stenen skal passe med de andre sten,det giver det flotteste udseende af diget.

Så det i får er et stykke vel udført arbejde, med stor arbejds glæde og humor ganske gratis 🙂