20 16 98 12 mf-marketing@mail.dk

Hækklipning

Vi tilbyder alle former for hækklipning,uanset størrelse og højde vi har professionelt udstyr og hækklipper til at klippe hækkene  og ved hvordan de forskellige typer hække skal klippes. Vi sørger for i samarbejde med kunden og evt naboen at klipning af hækken bliver udført korrekt og i den passende form, højde og bredde.

Efter udført arbejde og hækklipning klarer vi også oprydning og bortkørsel af grenaffaldet til genbrugsstationen,eller hugger det til flis,så det evt kan bruges i havens bede eller i kompostbunken.
Fordelen ved at komme flis i sine bede er for det første at det hæmmer væksten af ukrudt,der skal ligge at lag på mindst 12-15 cm før det effektivt holder ukrudtet nede,dernæst holder flisen på fugten så man undgår for hurtig udtørring af jorden om sommeren hvormed der slippes for så meget vanding i en tørke periode.

Barkflis er flot op mod stedsegrønne planter og ser mere levende ud i forhold til granitskærver som er blevet så populært i disse år.
Hvornår klipper man hæk ? Optimalt skal hækken klippes to gange på en sæson,sidst i maj,starten af juni og i aug,hvis man kun vil have hækken klippet en gang er det bedst efter sankthans gerne i juli så hækken ikke skyder så meget igen.

De planter der er mest egnet til hæk er Avnbøg,liguster,navr,tjørn,thuja,taks,cypres og som alternativ kan bruges bredbladet laurbær,kirsebær laurbær,buskbom og lærk.
Vi hjælper gerne med plantning af hæk samt indkøb af planterne og giver en fast pris på opgaven.Vi tager også med på planteskolen hvis kunden ønsker det.

Ring for uforpligtende tilbud på 20169812